• dasdsffa

Guangzhou gjata Prosper Industrial Co, Ltd, është e specializuar në prodhimin dhe shitjen e produkteve të ndryshme të kuzhinës shtëpiake, produktet kryesore është përfshirë aplikim në shtëpi, vendos gatimi, thika vendos, vendos takëm, i vendosur darkë, racks kuzhine dhe Grills, si dhe të gjitha llojet e untensils kuzhinë dhe accerssories, të tilla si mjete gatim, peelers, graters, hapëse, openers, ... etj.


WhatsApp Online Chat!